Yleisurheilu

 

Toivakan Rivakan yleisurheilutoiminnan tavoitteena on synnyttää liikunnan iloa, tutustuttaa erilaisiin yleisurheilulajeihin ja tarjota mahdollisuuksia liikkua yhdessä monipuolisissa ohjatuissa harjoituksissa. Harjoituksiin voi osallistua ilman kilpaurheilullisia tavoitteita tai tavoitteeksi voi ottaa kilpailuihin osallistumisen. Iloa ja innostusta toimintaan tuovat asialleen omistautuneet ohjaajat sekä uteliaalla mielellä osallistuvat liikkujat.

Yleisurheilijat harjoittelevat talvikaudella liikuntasalissa sunnuntaisin klo 16-17. Lapset osallistuvat harjoituksiin huoltajan kanssa. Vuorolle voi tulla kokeilemaan ja tutustumaan, vaikka ei olisikaan Rivakan jäsen. Jäsenmaksun maksamista toivomme, jos käyt vuorolla useamminkin kuin kerran. Vuorolla harjoiteltaessa kukin osallistuja huolehtii itse vakuutusturvastaan esimerkiksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen kautta.

Parhaillaan on menossa myös Nestlé for Healthier Kids -iltapäiväkerho alakouluikäisille lapsille. Kerho järjestettäänn yhteistyössä Toivakan koulukeskuksen kanssa. Kerhossa edistettäänn yleisurheilutaitoja ja terveellisiä ruokailutottumuksia. Samanmoinen iltapäiväkerho on tulossa Kankaisten koululle keväällä 2020.

Yleisurheilijat kokoontuvat kesäisin Toivakassa urheilukentälle, joka sijaitsee aivan Toivakan keskustan tuntumassa osoitteessa Palosentie 7. Urheilukentän luona on kaksi pysäköintialuetta. Kenttäalueella on sallittua vain huoltoajo, muutoin liikumme kenttäalueella kävellen. Urheilukentällä ei ole yleisessä käytössä pukutiloja. Huolto/välinevaraston vieressä on ulko-wc.

 

 

Toivakan Rivakka tarjoaa jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia liikkumiseen eri lajien parissa. Toivakan Rivakan jäsenenä mahdollistat harjoitusten järjestämisen sekä uusien pelivälineiden hankkimisen. Jäseneksi liittyminen on helppoa nettilomakkeen kautta.