Yleisurheilu

 

Toivakan Rivakan yleisurheilutoiminnan tavoitteena on synnyttää liikunnan iloa, tutustuttaa erilaisiin yleisurheilulajeihin ja tarjota mahdollisuuksia liikkua yhdessä monipuolisissa ohjatuissa harjoituksissa. Harjoituksiin voi osallistua ilman kilpaurheilullisia tavoitteita tai tavoitteeksi voi ottaa kilpailuihin osallistumisen. Iloa ja innostusta toimintaan tuovat asialleen omistautuneet ohjaajat sekä uteliaalla mielellä osallistuvat liikkujat.

Tällä hetkellä kaivataan innokkaita ohjaajia yleisurheilun pariin. Jos olet kiinnostunut niin ota yhteyttä info@toivakanrivakka.fi

Yleisurheilijat kokoontuvat kesäisin Toivakassa urheilukentälle, joka sijaitsee aivan Toivakan keskustan tuntumassa osoitteessa Palosentie 7. Urheilukentän luona on kaksi pysäköintialuetta. Kenttäalueella on sallittua vain huoltoajo, muutoin liikumme kenttäalueella kävellen. Urheilukentällä ei ole yleisessä käytössä pukutiloja. Huolto/välinevaraston vieressä on ulko-wc.

Talvella yleisurheilemme koulukeskuksen salissa osoitteessa Salomonin tie 3.

 

 

Toivakan Rivakka tarjoaa jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia liikkumiseen eri lajien parissa. Toivakan Rivakan jäsenenä mahdollistat harjoitusten järjestämisen sekä uusien pelivälineiden hankkimisen. Jäseneksi liittyminen on helppoa nettilomakkeen kautta.