Yleisurheilu

Tutustu yleisurheilukalenteriin ja poimi juuri sinua kiinnostavat tapahtumat. Kesän alun yleisurheiluilloissa suunnitellaan loppukesän tapahtumia, joten kannattaa tulla paikanpäälle ja kertoa ideansa ja toiveensa tai laittaa viestiä minkkinensisko@gmail.com

Toivakan Rivakan Yleisurheilukalenteri 2018

 

 

Yleisurheilujaoston tavoitteena on saada kaikenikäiset toivakkalaiset tutustumaan eri yleisurheilulajeihin ja innostumaan yleisurheilusta. Yleisurheilujaosto toimii yhteistyössä Toivakan kunnan vapaa-aikatoimen kanssa. Lisäksi tehdään yhteistyötä muiden paikallisten seurojen ja toimijoiden kanssa sekä lähialueiden urheiluseurojen, kuten Joutsan Pommin kanssa.

Yleisurheilukausi avataan juoksukoululla 11.6. ja Yleisurheilukarnevaaleilla 19.6. Kesäksi suunnitellaan mahdollisuuksia vapaaseen/osittain ohjattuun yleisurheiluharjoitteluun lapsille/nuorille/perheille/aikuisille toiveiden/mahdollisuuksien mukaan. Tiedotetaan kilpailumahdollisuuksista lähialueilla.

Järjestetään juoksukoulun toinen osa syksyllä ja Pitäjänmestaruuskisat yleisurheilukauden lopuksi yhteistyössä vapaa-aikatoimen kanssa ja lapsille hippojuoksut yhteistyössä OP-Toivakan kanssa. Kehitetään Lenkkikirkko-tapahtumaa yhteistyössä seurakunnan kanssa.

Yleisurheilujaoston toiminnassa näkyy myös uusi paikallinen toiminta, Toivakan Metsäjuoksijat ja heidän polkujuoksun yhteislenkkinsä. Yhteislenkeillä kävellään/juostaan matalalla kynnyksellä ja hyvällä fiiliksellä Toivakan alueen polkuihin tutustuen.

 

...

Yleisurheilijat kokoontuvat Toivakassa urheilukentälle, joka sijaitsee aivan Toivakan keskustan tuntumassa osoitteessa Palosentie 7. Urheilukentän luona on kaksi pysäköintialuetta. Kenttäalueella on sallittua vain huoltoajo, muutoin liikumme kenttäalueella kävellen. Urheilukentällä ei ole yleisessä käytössä pukutiloja. Huolto/välinevaraston vieressä on ulko-wc.

 

 

Toivakan Rivakka tarjoaa jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia liikkumiseen eri lajien parissa. Toivakan Rivakan jäsenenä mahdollistat harjoitusten järjestämisen sekä uusien pelivälineiden hankkimisen. Jäseneksi liittyminen on helppoa nettilomakkeen kautta.