Yleisurheilu

 

Toivakan Rivakan yleisurheilutoiminnan tavoitteena on synnyttää liikunnan iloa, tutustuttaa erilaisiin yleisurheilulajeihin ja tarjota mahdollisuuksia liikkua yhdessä monipuolisissa ohjatuissa harjoituksissa. Harjoituksiin voi osallistua ilman kilpaurheilullisia tavoitteita tai tavoitteeksi voi ottaa kilpailuihin osallistumisen. Iloa ja innostusta toimintaan tuovat asialleen omistautuneet ohjaajat sekä uteliaalla mielellä osallistuvat liikkujat.

Yleisurheilijat harjoittelevat talvikaudella koulukeskuksen liikuntasalissa (Salomonin tie 3) sunnuntaisin klo 16-17. Lapset osallistuvat harjoituksiin huoltajan kanssa. Vuorolle voi tulla kokeilemaan ja tutustumaan, vaikka ei olisikaan Rivakan jäsen. Jäsenmaksun maksamista toivomme, jos käyt vuorolla useamminkin kuin kerran. Vuorolla harjoiteltaessa kukin osallistuja huolehtii itse vakuutusturvastaan esimerkiksi vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen kautta. Lapsille voidaan hankkia vakuutusturvan ja kilpailuluvan sisältävä yleisurheilulisenssi kaudelle 19-20. Ota yhteyttä yleisurheilujaostoon, jos haluat uusia lisenssin tai hankkia uuden lisenssin.

Yleisurheilujaosto hakee yleisurheiluryhmille lisää vetäjiä kesäksi 2020. Kesälle 2020 on suunnitteilla yleisurheiluharjoituksia alle kouluikäisille, kouluikäisille ja aikuisille. Vetäjän on mahdollista suorittaa yleisurheiluohjaajatutkinto (vaatimuksena on 15 vuoden ikä). Ryhmien vetämiseen ja toimintaan voi tutustua jo talvikaudella sunnuntain harjoitusvuorolla. Ota yhteyttä, jos yleisurheiluryhmien vetäminen kiinnostaa.

Lisätietoja Toivakan Rivakan yleisurheilutoiminnasta voit kysyä Siskolta minkkinensisko@gmail.com

Yleisurheilijat kokoontuvat kesäisin Toivakassa urheilukentälle, joka sijaitsee aivan Toivakan keskustan tuntumassa osoitteessa Palosentie 7. Urheilukentän luona on kaksi pysäköintialuetta. Kenttäalueella on sallittua vain huoltoajo, muutoin liikumme kenttäalueella kävellen. Urheilukentällä ei ole yleisessä käytössä pukutiloja. Huolto/välinevaraston vieressä on ulko-wc.

 

 

Toivakan Rivakka tarjoaa jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia liikkumiseen eri lajien parissa. Toivakan Rivakan jäsenenä mahdollistat harjoitusten järjestämisen sekä uusien pelivälineiden hankkimisen. Jäseneksi liittyminen on helppoa nettilomakkeen kautta.