Pesäpallo

Toivakan Rivakan pesäpallojaosto lähestyy pesäpallon pelaamista innolla ja huumorilla. Kaikki noin kasiluokkalaisista alkaen ovat tervetulleita mukaan pelaamaan! Pelaamme sekavuorolla naiset ja miehet, nuoret ja aikuiset yhdessä ja mukaan mahtuu kaikentasoisia pelaajia. Tärkeintä on nauttia Suomen perinteisestä kansallispelistä ja Suomen kesän vaihtuvista säätiloista yhdessä rennolla fiiliksellä.

 

Kesän 2019 pesäpallokausi on pelattu. Tervetuloa mukaan keväällä 2020!

 

Pesäpallojaostolla on käytössä mailoja, palloja ja myös jonkin verran räpylöitä, joten myös ilman omia välineitä voi tulla kokeilemaan pelaamista. Jos oma räpylä löytyy, se kannattaa toki ottaa mukaan, koska kaikkihan tiedämme, että omalla rakkaalla räpsällä pelaaminen sujuu kaikkein parhaiten. Vuorolle voi tulla kokeilemaan, vaikka ei olisikaan Rivakan jäsen. Jäsenmaksun maksamista toivomme, jos käyt vuorolla pelaamassa useamminkin kuin kerran.

 

Pesäpalloa pelataan Toivakassa urheilukentällä, joka sijaitsee aivan Toivakan keskustan tuntumassa osoitteessa Palosentie 7. Urheilukentän luona on kaksi pysäköintialuetta. Kenttäalueella on sallittua vain huoltoajo, muutoin liikumme kenttäalueella kävellen. Urheilukentällä ei ole yleisessä käytössä pukutiloja. Huolto/välinevaraston vieressä on ulko-wc.

 

 

 

Toivakan Rivakka tarjoaa jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia liikkumiseen eri lajien parissa. Toivakan Rivakan jäsenenä mahdollistat harjoitusten järjestämisen sekä uusien pelivälineiden hankkimisen. Jäseneksi liittyminen on helppoa nettilomakkeen kautta.