Pesäpallo

Toivakan Rivakan pesäpallojaosto lähestyy pesäpallon pelaamista innolla ja huumorilla. Tärkeintä on nauttia Suomen perinteisestä kansallispelistä ja Suomen kesän vaihtuvista säätiloista yhdessä rennolla fiiliksellä.

Pesäpallojaostolla on käytössä mailoja, palloja ja myös jonkin verran räpylöitä, joten myös ilman omia välineitä voi tulla kokeilemaan pelaamista. Jos oma räpylä löytyy, se kannattaa toki ottaa mukaan, koska kaikkihan tiedämme, että omalla rakkaalla räpsällä pelaaminen sujuu kaikkein parhaiten.

Pesäpalloa pelataan Toivakassa urheilukentällä, joka sijaitsee aivan Toivakan keskustan tuntumassa osoitteessa Palosentie 7. Urheilukentän luona on kaksi pysäköintialuetta. Kenttäalueella on sallittua vain huoltoajo, muutoin liikumme kenttäalueella kävellen. Urheilukentällä ei ole yleisessä käytössä pukutiloja. Huolto/välinevaraston vieressä on ulko-wc.

 

 

 

Toivakan Rivakka tarjoaa jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia liikkumiseen eri lajien parissa. Toivakan Rivakan jäsenenä mahdollistat harjoitusten järjestämisen sekä uusien pelivälineiden hankkimisen. Jäseneksi liittyminen on helppoa nettilomakkeen kautta.