Frisbeegolf

Toivakan Rivakan frisbeegolf-jaosto tukee toivakkalaisten frisbeegolf-harrastusta järjestämällä koulutuksia ja frisbeegolftapahtumia. Jos sinulla ei ole omia kiekkoja, mutta haluat osallistua frisbeegolf-tapahtumiimme, voit lainata kiekkoja tapahtumajärjestäjiltä.

Frisbeetä pääsee Toivakassa heittämään 9-väyläisellä radalla Toivakan urheilukentän lähistöllä. Kentän osoite on Palosentie 7. Urheilukentän luona on kaksi pysäköintialuetta. Kenttäalueella on sallittua vain huoltoajo, muutoin liikumme kenttäalueella kävellen. Urheilukentällä ei ole yleisessä käytössä pukutiloja. Huolto/välinevaraston vieressä on ulko-wc.

Frisbeegolf.fi sivustolla esitellään Toivakka DiscGolfPark.

Tutustu ratakarttaan

Täältä voit tulostaa tuloskortin. Tuloskorttiin voit merkata heittojesi määrän ja vaikka pitää pienen kisan kavereiden kesken.

 

 

 

Toivakan Rivakka tarjoaa jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia liikkumiseen eri lajien parissa. Toivakan Rivakan jäsenenä mahdollistat harjoitusten järjestämisen sekä uusien pelivälineiden hankkimisen. Jäseneksi liittyminen on helppoa nettilomakkeen kautta.