Hiihto

 

Toivakan Rivakan hiihtojaosto kannustaa lapsia, nuoria ja aikuisia hiihtämään. Järjestämme hiihtokoulutoimintaa sekä pienimuotoisia kisoja. Ota yhteyttä, jos haluat tulla mukaan hiihtojaoston toimintaan!

Hiihtokoulua ja kisoja järjestämme Toivakan urheilukentän maastoissa (Palosentie 7). Alueella on 3,3 km valaistu keskivaikea latu, 1,5 km valaistu helppo latu ja 0,8 km valaistu helppo latu. Kaikilla näillä laduilla voi hiihtää sekä perinteistä että luisteluhiihtoa. Lisäksi hyvän lumitilanteen aikana on mahdollista hiihtää myös 10 km metsälenkkiä. Latujen kunnossapidosta vastaa Toivakan kunta ja ladut kunnostetaan resurssien mukaan.

Urheilukentän luona on kaksi pysäköintialuetta. Hiihtokelien aikaan latupohjilla kävely ja koirien ulkoiluttaminen on kielletty. Urheilukentällä ei ole yleisessä käytössä pukutiloja. Huolto/välinevaraston vieressä on ulko-wc.

 

Toivakan Rivakka tarjoaa jäsenilleen monipuolisia mahdollisuuksia liikkumiseen eri lajien parissa. Toivakan Rivakan jäsenenä mahdollistat harjoitusten järjestämisen sekä uusien pelivälineiden hankkimisen. Jäseneksi liittyminen on helppoa nettilomakkeen kautta.