Urheilukouluun ilmoittautui yli 50 yleisurheilusta kiinnostunutta

30.5.2019

Toivakan Rivakan yleisurheilutoiminnan tavoitteena on synnyttää liikunnan iloa, tutustuttaa erilaisiin yleisurheilulajeihin ja tarjota mahdollisuuksia liikkua yhdessä monipuolisissa ohjatuissa harjoituksissa. Harjoituksiin voi osallistua ilman kilpaurheilullisia tavoitteita tai tavoitteeksi voi ottaa kilpailuihin osallistumisen.

Keskimaan urheilukouluketju

 

Kesällä 2019 Toivakan Rivakka on mukana Keskimaan, Keski-Suomen Yleisurheilu ry:n ja Suomen Urheiluliiton yhteistyönä järjestämässä urheilukouluketjussa. 

 

Harjoitukset maanantaisin ja torstaisin

 

Urheilukoulu järjestetään kesän aikana viikoilla 23-31 maanantaisin ja torstaisin klo 18-19 Toivakan urheilukentällä (Palosentie 7). Ensimmäinen urheilukoulukerta on maanantaina 3.6. ja kesän viimeinen urheilukoulukerta on torstaina 1.8.

Sadekelillä harjoituksille on varattu koulukeskuksesta (Salomonin tie 3) liikuntasali. Urheilukoulun ohjaaja ilmoittaa osallistujille, jos harjoitukset ovat liikuntasalissa.

Ilmoittautuminen urheilukouluun päättyi 29.5. ja mukaan ilmoittautui yli 50 yleisurheilusta kiinnostunutta toivakkalaista. Ilmoittautuneiden ikähaarukka on n. 4v80 vuotta, joten urheilukentällä tulee olemaan harjoituksissa vipinää.