Nappulakisat ja pitäjänmestaruuskisat 2019

25.8.2019Nappulakisat ja Pitäjänmestaruudet järjestettiin kauniina loppukesän sunnuntai-iltana Toivakan stadionilla.

Alle kaksitoistavuotiaat nappulakisailijat juoksivat, heittivät palloa, työnsivät kuulaa ja hyppäsivät pituutta. Nappulakisojen palkinnot saimme lahjoituksena Valveen Reetalta, joka on aloittanut yleisurheilu-uransa Toivakan Rivakan harjoituksista ja menestynyt erinomaisesti kilpakentillä sekä nuorisosarjoissa että nyt uudelleen aikuisurheilijoiden kisoissa.

Jos sinä haluat lahjoittaa omia palkintojasi jaettavaksi kannustimina toivakkalaisille lapsille ja nuorille, ilmoittaudu yleisurheilujaostolle. Reetan yleisurheilutaidot ainakin tarttuivat heti nappulakisojen osallistujiin, sen verran vauhdikasta oli meno vielä kisarutistusten jälkeenkin.

Nappulakisat järjestettiin Toivakan Rivakan, Toivakan vapaa-aikatoimen ja OP-Toivakan yhteistyönä.

Kaksitoistavuotiaista alkaen kamppailtiin pitäjänmestaruuksista juoksussa, pituushypyssä, korkeushypyssä, keihäänheitossa ja kuulantyönnössä. Kisassa oli hyvä henki ja kanssakilpailijoiden suorituksia kannustettiin innolla.

Erityiskiitoksen illasta ansaitsevat ToiRin nuoret, jotka toimivat ansiokkaasti toimitsijoina konkareiden rinnalla. Meillä on siis aktiivinen nuorten rivakkalaisten toimijoiden sukupolvi kasvamassa.

Pitäjänmestaruuskisat järjestettiin Toivakan Rivakan ja Toivakan vapaa-aikatoimen yhteistyönä.