Aikuisurheilijoiden SM-kesäkisat 7.-9.7. Lohjalla

9.7.2017

Suomen aikuisurheiluliiton yleisurheilun SM-kisat kisattiin Lohjalla 7.-9.7. ToiRia edusti kova naisnelikko Niemisen Irja, Taipaleen Marjatta, Marttilan Terttu ja Minkkisen Sisko. Kisoihin valmistautumista varjostivat erinäiset loukkaantumiset ja sairastelut, mutta silti usko siihen, että tossu kulkee ja hypyt sekä heitot leiskahtavat kunnolla oli kova.

Perjantain kisakuulumiset: Aikamoista mitalisadetta heti perjantaina: Marjatalle N75 100 m hopeaa ja korkeudessa hopeaa. Irjalle pronssia N80 3000 m kävelystä.

Lauantain kuulumisia: harmiksemme tehonaisemme Marjatta ei pystynyt loukkaantumisen takia jatkamaan kisaurakkaansa. Irja hyppäsi N80 pituudessa kultakorokkeelle. Terttu pinkaisi N70 800 metrillä kolmanneksi. Sisko heitti N35 painonheitossa pronssin arvoisesti.

Sunnuntain kisakuulumiset: radalla oli tulessa Terttu, joka nappasi komean hopean N70 400 metriltä, ja Sisko, joka kävi heilumassa kiekko- ja kuularingissä (sijat 7 ja 9). Yhteenvetona voidaan sanoa, että SM-kesäkisat sujuivat toirilaisilta erittäin hyvin, kun sekä konkarit että juniori pääsivät mitalien makuun. Iso harmitus on meillä Marjatan puolesta loukkaantumisen takia. Toivotaan, että näemme hänet taas pian kentällä treenaamassa!

Jos juuri sinä olet täyttänyt 30 ja kiinnostunut kokeilemaan aikuisurheilua ja ylittämään itsesi, ota yhteyttä, niin lähdetään yhdessä kisoihin. Kisojen rento tunnelma, kannustavat ja vinkkejä antavat kilpakumppanit sekä mahdollisuudet omien taitojen kokeiluun lajissa kuin lajissa ovat aikuisurheilun parasta antia. Jos haluat vertailla omia tuloksiasi muiden aikaansaannoksiin, voit käydä katsomassa tuloslistoja esim. SM-kisojen sivuilta. Urheilemisiin!