Pitäjänmestaruuskisat 2018

28.8.2018


Vielä kovin kesäisenä elokuun lopun iltana Toivakan Rivakka ja Toivakan kunta järjestivät yhteistyössä yleisurheilun pitäjänmestaruuskisat Toivakan urheilustadionilla. 

Mukana oli osallistujia 2011 syntyneistä tytöistä ja pojista N80- ja M80-sarjojen edustajiin saakka. Lajisuoritukset tehtiin lapset ja aikuiset yhdessä. On erittäin hienoa, että eri ikäiset toivakkalaiset mahtuvat samalle kentälle samaan aikaan, sillä aikuisten malli lasten harrastamiselle on tärkeä. Tämä on huomattu jo kesän yleisurheiluilloissa, kun maanantaisin kentälle on kokoontunut eri ikäisiä ja eri lajeista kiinnostuneita, mutta samalla yleisurheilijan sydämellä varustettuja liikkujia. 

Ennen kisoja hieman jännitystä aiheutti se, että kisat järjestettiin kolmiotteluna ja kisaajat joutuivat joissain lajeissa oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Kaiken kaikkiaan kisoissa nähtiin kuitenkin kaikissa sarjoissa upeita suorituksia, liikkumisen iloa ja itsensä haastamista. Erityisesti pitäjänmestaruusillasta jäivät mieleen Anu Nikun tasaisen varmat ja tehokkaat suoritukset kaikissa lajeissa, miesten yleisen sarjan huima taso kaikenkaikkiaan ja siellä hulppean korkeustuloksen hypännyt Joel Vehviläinen, sekä Jukka Paalasen hurjaakin hurjemmat suoritukset kuularingissä.

Toivakan Rivakka ja Toivakan kunta kiittävät kaikkia kilpailijoita osallistumisesta sekä kannustusjoukkoja ja toimitsijoita mukanaolosta. Oli upeaa nähdä niin vanhoja tuttuja kuin uusiakin toimitsijanalkuja kentällä ja aktiivisia kuntalaisia auttamassa järjestelyissä.

Liitteet