Yleisurheiluillat alkoivat

25.6.2018


27 innokasta yleisurheilijaa avasi tänään ToiRin yleisurheiluillat tälle kesälle! Hienoja kuulakaaria, huikeita pituushyppyleiskauksia ja sulavia korkeushyppyriman ylityksiä niin lapsilla kuin aikuisillakin. Ensi viikolla jatketaan!

Yleisurheiluiltojen avauksessa oli mukana Joutsan Pommista Mika Sirkka, joka kutsui toivakkalaiset harjoittelemaan Joutsan kentälle. Suunnittelimme myös yhteisiä harjoituskisoja Joutsan Pommin yleisurheilukoulun kanssa. Tämä toteutetaan jossain vaiheessa heinäkuussa, joten kannattaa seurata ilmoittelua.

Yleisurheiluillan osallistujia kannustettiin myös osallistumaan kilpailuihin. Lapsille ja nuorille osallistuminen vaatii lisenssin, joka ei toki ole kallis ja sisältää vakuutuksen kisoihin ja harjoituksiin. Yli 30-vuotiaat voivat osallistua aikuisurheilijoiden kisoihin Toivakan Rivakan jäseninä.

Yleisurheiluillat eivät ole ohjattuja joka viikko, mutta pyrimme järjestämään myös ohjausta, varsinkin, jos sitä erityisesti jostain lajista toivotaan. Lisätietoja yleisurheiluilloista ja muutoinkin Toirin yleisurheilutoiminnasta yleisurheilukalenterista.