Kuntosalikäytänteet kuntoon työpajassa

15.2.2020


Toivakan Rivakka ja Toivakan kunta järjestivät yhteistyössä Voimaharjoittelun työpajan Toivakan kuntosalilla ja auditoriossa 15.2. 

 

Työpajassa viilattiin tekniikkaa kuntoon, testailtiin perusliikkeitä ja monipuolisempiakin variaatioita tiettyihin osallistujien toivomiin lajeihin liittyen ja muistutettiin mieliin tehokkaan salitreenin periaatteita. 

 

Työpajaan osallistui kahdeksan ToiRin jäsentä ja kaksi henkilöä jopa liittyi ToiRin uusiksi jäseniksi, jotta pääsivät nauttimaan työpajasta halvemmalla jäsenhinnalla. Osallistujien palautteen mukaan työpajassa oli mukavaa, tehokasta ja hyödyllistä. 

 

Työpajan ohjasi erittäin asiantuntevasti ja miellyttävästi Aapo Räntilä. Aapo on liikuntatieteiden maisteri ja valmentamisen asiantuntija. Hän valmentaa päätyökseen yleisurheilijoita ja vastaa muutaman joukkueen fysiikkavalmennuksesta. Lisäksi hän kouluttaa, kirjoittaa ja on ikuinen oppija itsekin. Hänen kirjoituksiinsa voi tutustua hänen bloginsa kautta https://fysiikkavalmennus.fi

 

Kuntosaliohjausta toivottiin heti lisää niin aloittelijoille kuin jo pidempäänkin harrastaneille ja sitähän on tulossa, joten pitäkäähän salihousut jalassa ja ToiRin tiedotuskanavat seurannassa.