Toivakan Rivakasta vuoden 2018 Vakkayhteisö

30.6.2018

Vakkayhteisön vakkaa olivat markkinoilla vastaanottamassa Kalle Ruokonen, Sisko Minkkinen, Minna-Mari Kivimäki, Jonne Kilpikoski, Terttu Marttila ja Jenni Ruohonen.

30. kesäkuuta 2018 Toivakan markkinoilla julkistettiin Toivakan vuoden 2018 Vakkayhteisö.

Toivakan Yrittäjät valitsevat Vakkahenkilön tai Vakkayhteisön vuosittain. Valinnassa painottuu se, että valittava henkilö tai yhteisö tuo Toivakkaa positiivisella tavalla esiin ja toimii esimerkkinä toivakkalaisille.

Toivakan Yrittäjien puheenjohtaja Matti Tiainen kutsui Toivakan Rivakan edustajat estradille kuvailemalla Toivakan Rivakkaa Toivakan liikuttajaksi, joka on tehnyt kunnan eteen paljon positiivista yli sadan vuoden ajan.

Kiitospuheessaan Toivakan Rivakan puheenjohtaja Jonne Kilpikoski kehui Toivakan Rivakan toiminnassa mukana olevia osaavia ihmisiä, ammattitaitoisia moniosaajia, jotka edistävät seuran toimintaa monipuolisesti. Lisäksi hän kiitteli jokaisessa jaostossa mukana olevia aktiivisia liikkujia.

Kilpikoski mainitsi lähiaikojen rypistyksistä vuonna 2017 toteutetun hankkeen, jonka myötä toivakkalaiset saivat uudeksi liikuntapaikaksi Vakkareena-monitoimikentän. Hän myös korosti, että Rivakka toimii positiivisella asenteella ja avoimin mielin. Tavoitteena on liikuttaa kaiken ikäisiä kuntalaisia.

Uusimpana aluevaltauksena Toivakan Rivakalla on eSports, johon on saatu hienosti kunnan tukea. ESports on nuorille suunnattua toimintaa, joka on ainutlaatuista urheiluseuratasolla Suomessa. Parhaillaan Toivakan Rivakka kehittää kaikkien jaostojensa toimintaa Olympiakomitean laatujärjestelmän mukaisesti Toimintakäsikirjaa työstämällä.