KaveriLätkä alkaa


Aika: 25.11.2018 klo 14:00
Paikka: Toivakan tekojää

KaveriLätkä Tiedote Toivakan Rivakka

 

HUOM! Aloitus 25.11.

 

Easy Hockey on helppo ja edullinen tapa harrastaa jääkiekkoa –

Toivakan Rivakan kausimaksu 40 euroa, harjoituksia kerran viikossa.

 

Tiukka harjoitteluaikataulu ja kova kilpailu voivat helposti viedä ilon lasten ja nuorten harrastamisesta. Myös taloudelliset syyt estävät monia harrastamasta. Näihin haastei- siin vastaa Caruna Easy Hockey, joka mahdollistaa rennon ja helpon jääkiekon har- rastamisen tytöille ja pojille ympäri Suomen. Toivakassa Caruna Easy Hockey -harraste- kiekkoa ovat tervetulleita pelaamaan kaikki 7-12- vuotiaat vain 40 € euron kausimaksulla.

Jääkiekko on yksi suomalaisten ehdottomista lempilajeista. Paikallisseurat mahdollistavat lajin harrasta- misen, ja nuorten lätkälupausten kasvattaminen ammattilaisiksi on yksi seurojen tärkeimmistä tehtävistä. Kaikki jääkiekosta kiinnostuneet lapset ja nuoret eivät kuitenkaan tähtää huipulle tai halua harjoitella pelkäs- tään jääkiekkoa - osa haluaa vain pelata ilman paineita. Caruna Easy Hockey vastaa tähän tarpeeseen.

- Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden pelata jääkiekkoa. Caruna Easy Hockey -toimintaan voivat tulla mukaan kaikki 7-12- vuotiaat tytöt ja pojat, jotka tykkäävät pelata kiekkoa, mutta joilla ei ole aikaa tai mahdollisuuksia käydä treeneissä useita kertoja viikossa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja varusteiksi riittävät luistimet, hanskat, maila, kaulasuoja ja ristikollinen kypärä, Toivakan Rivakan jaostovastaava Tomi Vehkajärvi kertoo.

Caruna Easy Hockeyn kausi starttaa Toivakassa 18.11.2018 klo 14 ja toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden. Harjoituksia järjestetään joka sunnuntai klo 14 ja pääpaino on aina pelaamisella. Harjoi- tusten muu sisältö riippuu osallistujien taitotasosta ja vaihtelee seuroittain.

- Caruna Easy Hockey on uusi lisä seuratoimintaamme, innostuimme asiasta aiemmin toiminnan aloitta- neiden seurojen hyvien kokemusten myötä. Helposta ja hauskasta jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneita lapsia ja nuoria löytyy varmasti myös Toivakan seudulta, Tomi Vehkajärvi sanoo.

Kaudella 2017-18 Caruna Easy Hockey liikutti noin 1 500 nuorta 50 seurassa ympäri maan.

- On hienoa, että yhä useammassa seurassa on tarjolla myös matalan kynnyksen harrastustoimintaa perinteisen joukkuetoiminnan rinnalla. Saamamme palaute vahvistaa, että kysyntä toiminnalle on kova. Maltillinen harjoitusaikataulu ja edullinen kausimaksu mahdollistavat jääkiekon harrastamisen myös niille nuorille, jotka eivät muutoin voi tai halua osallistua joukkuetoimintaan, Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoi- mintajohtaja Turkka Tervomaa arvioi.

Toivakan Rivakan Easy Hockey -ryhmä harjoittelee Toivakan tekojäällä sunnuntaisin klo 14.

Lisätiedot:
Tomi Vehkajärvi, jaostovastaava, Toivakan Rivakka, puh. 040 745 3122
Ilpo Myllyniemi, kouluttaja/kiekkokoulut, Jääkiekkoliitto, puh. 0500 959 353 Turkka Tervomaa, juniori- ja seuratoimintajohtaja, Jääkiekkoliitto, puh. 050 369 5113